ULUSLARARASI
YAZ OKULU

Liseliler için BTEC Seviye-2 Mühendislik Sertifika Programı

Boğaziçi Üniversitesi, Pearson işbirliği ile Fen ve Mühendislik alanlarında kendini geliştirmek ve lisans eğitimlerine yurtdışında devam etmek isteyen öğrencileri BTEC Seviye-2 Mühendislik Sertifika Programına katılmaya davet ediyor.

BOUN101 Uluslararası Yaz Okulu, öğrencilere yurtdışı üniversite başvurularında müfredat dışı aktiviteler ve portföy olarak kullanabilecekleri, dünya çapında kabul gören, bir eğitim programı sunmayı amaçlıyor. Öğrenciler bu program kapsamında gelecekteki akademik ve mesleki kariyerlerine hazırlanacak ve keyif alacakları çalışmalarının karşılığında uluslararası geçerliliği olan BTEC* Seviye-2 Mühendislik Sertifikalarını alacaklar.

*BTEC (Business and Technology Education Council), Avrupa Yeterlilik çerçevesi ile uyumlu ve uluslararası geçerliliği bulunan mesleki yeterlilik sistemidir.